Hirdetés átugrása →
Bezár ×

Még tovább süllyedt Czeglédy védelmében a baloldal

Hírekfigyelo.hu

Kiderült, hogy kik fognak védőbeszédet mondani Czeglédy Csaba 6,3 milliárd forintos áfacsalása ügyében. Ketten állnak ki mellette, egyikük a Soros-aktivista dr. Szendrő-Németh Tamás, másikuk az SZDSZ és az MSZP volt országgyűlési képviselője Mécs Imre. Parádésnak ígérkezik tehát a szombathelyi közgyűlés előtti meghallgatás.

A PestiSrácok írta meg, hogy maga Czeglédy Csaba jelezte Szombathely polgármesterének, hogy csütörtökön szeretné ismertetni álláspontját a szombathelyi képviselő-testülettel. Képviseletével a Magyar Helsiniki Bizottság korábbi, a Társaság a Szabadságjogokért jelenlegi migránssimogatóját, tehát a Soros-hálózat egy régi aktvistáját, dr. Szendrő-Németh Tamást bízta meg.

A PestiSrácok információi szerint Szendrő-Németh remek viszonyt ápol, a Magyarországot eláruló Dénes Balázzsal is. Az ügyvéd már eddig is többször kiállt Czeglédy mellett blogbejegyzéseiben. Az egyik ilyen bejegyzésben a baloldal ügyvédjét ezekkel a harcias sorokkal védelmezte:

“Fideszes vérszívó barátaink! Ha azt hiszitek, hogy azzal, hogy Csabát bezárattátok, meg tudjátok félemlíteni az egész országot, akkor nagyon tévedtek! Ne csak forró nyárra, még forróbb őszre készüljetek! Szombathely ezek után is ugyanolyan tűzfészek marad, mint amilyen eddig volt!”

Mécs Imre felbukkanása is megér egy misét. Az előbb SZDSZ-es, majd MSZP-s országgyűlési képviselő - aki ráadásul 2010 után visszatért a már szétesés szélén álló SZDSZ-be - számos kritikát kapott azért, hogy egykori 56-os elítéltként folyamatosan a szocialista-szabaddemokrata szövetségben politizált, most pedig vélhetően Czeglédy baloldal általi mártírrá avatásában hivatott segédkezni. A korrupciós ügyekbe belebukott ügyvéd tehát annyira fontos a baloldalnak, hogy képesek ma is meggyalázni érte ’56 örökségét - vélekedik a PestiSrácok.

Borítófotó: (balra) Mécs Imre, az Ötvenhatos Emlékbizottság elnöke, volt országgyűlési képviselő; (jobbra) Szendrő-Németh Tamás ügyvéd (MTI fotók, Czika László, Kovács Attila)