Hirdetés átugrása →
Bezár ×

Elítélte Juhász vádaskodását a volt élettársa

HírekKovács Bence

Megszólalt Juhász Péter volt párja. Közleményéből kiderül, hogy az Együtt elnökének állításai alaptalanok, és teljesen elutasítja őket.

Napvilágot látott egy perirat jegyzőkönyve, amelyből kiderült, hogy Juhász Péter nem csak bántalmazta volt élettársát, de napokra bezárta egy lakásba. Ráadásul gyerekeinek egészséges fejlődését is veszélyeztette. Ezek után úgy kezdett el mentegetőzni Juhász, hogy a volt párját vádolta meg. Szerinte ugyanis gyermekei anyja esett neki részegen, és ő is hagyta el. Továbbá az Együtt vezetője különféle perekkel fenyegetett mindenkit, aki megszólal az ügyben az ő kárára.

A nő most egy baloldali szervezeten keresztül üzent. A Patent Egyesület hozta nyilvánosságra a nő közleményét. Ebbben az édesanya kiemeli, hogy számára gyermekei megvédése a legfontosabb. Úgy véli, majd a bíróság igazságot szolgáltat, de szeretné ezt a jogvitát a nyilvánosság kizárásával lefolytatni.

Hozzáfűzte, hogy nem hagyhatja szó  nélkül Juhász Péter internetes bejegyzésében megfogalmazott állításait. “Kénytelen vagyok ugyanakkor visszautasítani Juhász Péter azon valótlan állításait is, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg velem szemben. Ezen állítások tételes cáfolata a bírósági és hatósági eljárások során megtörtént, azonban miután a jogvitát nem a nyilvánosság előtt kívánom lefolytatni, a közvélemény előtt Juhász Péter valótlan állításaira jelen állás szerint nem kívánok részletesebben reagálni” - olvasható a nő közleményében.

Borítófotó: Illyés Tibor/MTI