Adatváltozás bejelentése

Kérjük, hogy az előfizetői adatokban történt változást feltétlenül jelezze felénk, lehetőség szerint a változás előtt 30 nappal. Az alábbi esetekben fontos az adatváltozás bejelentése: 

  • Előfizetői név változása - amennyiben nincs ismeretünk az új előfizetői névről (főképp cégek esetében), nem kerül kébesítésre az előfizetői példány.
  • Amennyiben változik a kézbesítési cím és erről nem kaptunk tájékoztatást, nem kerül kézbesítésre a lap, még postai átirányítás, utánküldés esetében sem, tekintettel arra, hogy Budapesten és nagyobb városokban nem a postás, hanem külön hírlapkézbesítők kézbesítik a lapokat. További információ: Gyakran előforduló kérdések.
  • E-mail cím vagy megrendelői címváltozás esetén nem tudjuk Önnek elküldeni a megújításra vonatkozó tájékoztatónkat, így vélhetően csak akkor fogja tapasztalni, hogy nem került megújításra az előfizetés, amikor elmarad a lapszám kézbesítése. 
  • Telefonszám nem került megadásra vagy változott. Az előző pontban említett esetben kiadónk megkísérli felhívni az előfizetőt a megújításra vonatkozó, elmaradt befizetés miatt, azonban, ha nem rendelkezünk telefonszámmal vagy megváltozott, akkor telefonon sem tudjuk Önt értesíteni. 

Adatváltozás bejelentésének módja: 

 

emailcím: [email protected] 
Cím: 1033. Budapest Polgár u.8-10.
Telefonszám: 06-1-919-1050 

Bejelentéskor legyen kedves megadni az előfizetői azonosító számot vagy a régi előfizetői adatokat, hogy informatikai rendszerünkben előfizetését be tudjuk azonosítani.

 

Köszönjük együtműködését!